Personvern

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.mrh.no

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

 

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

 

Kontaktskjemaer

Dersom du benytter kontaktskjemaet for å kontakte oss, vil IP-adresse og e-postadresse bli oversendt til vårt epost-system. Innkommende eposter vil bli lagret og oppbevart i epost-systemet på ubestemt tid.
Informasjonen du oppgir vil ikke brukes til markedsføring, og heller ikke selges til andre.

 

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Analyse

Google Analytics blir brukt til å spore hvilke sider som blir besøkt, og adferd på nettstedet. (Se Google Analytics personvernside)

Ved å klikke på lenker til Facebook eller Twitter vil Facebook og Twitter registrere informasjon om hvor du kommer fra etc. (Se personvern fra: Facebook og Twitter)

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi hverken deler eller selger dine personopplysninger med andre.
Nettstedet kan likevel benytte seg av tredjeparts tjenester som innhenter noe anonymisert informasjon.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

 

Kontaktinformasjon

Malermester Roald Hepsø AS
Øvre Flatåsveg 4D
7079 Flatåsen

Tlf: 72 86 59 00
Epost: post@mrh.no

 

Tilleggsinformasjon

Nettstedet er av kommersiell art, men benyttes ikke til markedsføring, ei heller innsamling og bearbeiding av data. Nettstedet brukes kun for å informere om våre tjenester.

Du kan lese mer om Lov om behandlig av personopplysninger på Lovdata sine sider.

 

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Nettstedet blir jevnlig oppdatert med de siste sikkerhetsfikser.
Ved registrering for nyhetsbrev vil vanlige data bli lagret i databasen inntil brukeren velger å avslutte abonnementet.

 

Våre rutiner for datalekkasjer

Dersom vi blir kjent med datalekkasjer fra vårt datasystem, vil vi gi beskjed om dette snarest mulig når vi vet omfanget av lekkasjen. Identifiserte brukere vil få spesifisert beskjed om dette.

 

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar ingen tredjeparts opplysninger.

 

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Nettstedet utfører ikke automatiske avgjørelser.

 

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Nettstedet driver ikke med databehandling som medfører at vi har spesielle krav til personvern.